košík 0 €
akcia sčítanie 6+1 (pre registrovaných)
Sams Field Cat Kitten, superprémiové granule 2,5 kg (Sam's Field)

Sams Field Cat Kitten, superprémiové granule 2,5 kg (Sam's Field)

kód: 44401
  • 48 % kurčaťa (20 % čerstvo pripraveného), ovocie a zelenina
  • kompletné krmivo pre mačiatka
  • pre úspešný štart v živote
  • hmotnosť 2,5 kg
  • sčítanie 6+1 platí len pre registrovaných zákazníkov
17,60 € s DPH
skladom

popis

Sčítanie vriec 6+1 Sam's Field

Akcia sčítania vriec 6+1 zadarmo* vaše nákupy vriec vám sčítame, každé siedme vrece tak dostanete zadarmo :-) Zapojte sa tiež registráciou na e-shope JK ANIMALS do vernostného programu, vďaka ktorému ušetríte pri nákupoch superprémiového krmiva Sam’s Field Cat pre mačky. Akcia platí iba pre registrovaných a prihlásených užívateľov.

*akcia platí pre všetky druhy granúl Sam's Field Cat pre mačky a sčíta sa vždy rovnaká hmotnosť vriec (6× 2,5 kg a 6× 7,5 kg).

Superprémiové receptúry Sam's Field sú pripravené na mieru pre každú mačacie šelmu. Prírodné receptúry sú zrodené pre zdravé lotroviny bez ohľadu na vek a ďalšie špecifické potreby vašej mačky. Sam's Field predstavuje kompletnú výživu pre neskúsené mačiatko, zrelého dospeláka aj ostrieľaného seniora. Jedinečné receptúry Sam's Field definuje vysoký podiel čerstvého mäsa, živočíšnych proteínov, ovocie, rastlinných extraktov a funkčných komponentov, prispievajúcich k správnemu tráveniu a efektívnemu využitiu živín.

Sam's Field Cat Kitten, superprémiové granule – kompletné krmivo pre mačiatka

48 % kurčaťa (20 % čerstvo pripraveného), ovocie a zelenina pre zdravý vývoj svalov a kostí, životných funkcií a imunity pre úspešný štart v živote.

48 % kurčaťa (20 % čerstvo pripraveného), ovocie a zelenina

Sam's Field Cat Kitten, superprémiové granule - kompletné krmivo pre mačiatka

suroviny:

kuracie mäso

Kuracie mäso - vysoko stráviteľný zdroj proteínov a základných aminokyselín potrebných pre rast svalov, zdravú srsť a celkovú vitalitu. Je tiež chuťovo bohaté.

lososový olej

Lososový olej - prírodný zdroj omega-3 a 6 mastných kyselín. Optimálny pomer mastných kyselín v tele pomáha zlepšiť kvalitu kože a srsti.

sušené jablká

Sušené jablká - základný zdroj fermentovateľné vlákniny.

rajské jablká

Rajské jablká - zdroj lykopénu, najsilnejšieho antioxidantu, ktorý zlepšuje obranu organizmu proti voľným radikálom.

mrkva

Mrkva - prirodzený zdroj vitamínov, minerálnych látok, vlákniny, antioxidantov a fytoživín, ktorý prispieva k zlepšeniu imunitného systému.

rumanček pravý

Rumanček pravý - bylinný zdroj antioxidantov s dezifekčními účinkami, ktorý zmierňuje zápaly a eliminuje nadúvanie.

Sam's Field Cat Kitten, superprémiové granule - kompletné krmivo pre mačiatka

zloženie:

kuracie mäso a produkty 48 % (z toho čerstvo pripravovanej 20 %), ryža, hydinový tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), zemiaky, sušené jablká 4 %, pivovarské kvasnice, lososový olej, kuracia pečeň, paradajky 1 %, mrkva 1 %, juka, minerály, prebiotiká (MOS & FOS 230 mg/kg), rumanček (Matricaria chamomilla, 60 mg/kg).

kŕmny návod:

podávajte suché alebo ľahko zvlhčené. Uistite sa, že vaša mačka má vždy dostatok čerstvej vody na pitie. Denná nutričná potreba vašej mačky sa môže líšiť v závislosti na prostredí, veľkosti, veku a záťaži. Odporúčané denné množstvo je uvedené v tabuľke kŕmenie.

analytické zložky:

39 % hrubý proteín, 19 % obsah tuku, 2,6 % vláknina, 6 % popol, 10 % vlhkosť, 1,3 % vápnik, 1 % fosfor, 0,4 % sodík, 0,08 % horčík, 0,4 % omega-3 mastné kyseliny, 2,68 % omega-6 mastné kyseliny.

nutričná aditíva v 1 kg:

vitamín A 25 000 IU, vitamín D3 1 000 IU, vitamín E 700 mg, taurín 2 500 mg, vitamín C 300 mg, cholín chlorid 2 300 mg, L-karnitín 70 mg, niacín 45 mg, biotín 2 mg, vitamín B1 2 , 8 mg, vitamín B2 4 mg, vitamín B6 2,3 mg, vitamín B12 0,03 mg, pantothenát vápenatý 6 mg, kyselina listová 0,3 mg, organický mangán 60 mg, železo 50 mg, organický zinok (hydrát chelátu zinku a aminokyseliny) 160 mg, organická meď (hydrát chelátu medi a aminokyseliny) 12 mg, jód 4 mg, organický selén (organická forma selénu získaná zo Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, inaktivovaných selenizovaných kvasníc) 0,26 mg.

Skladujte na čistom, suchom a chladnom mieste mimo priameho slnečného žiarenia.

Odporúčané dávkovanie:

vek mačiatka (mesiace) 1–4 4–7 7–12
kŕmna dávka (g) 30–60 60–70 70–100

fotografie

k stiahnutiu

Sam's Field brožúra

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.