košík 0 €
Dajana ISF Betta Pellets 100 ml pelety

Dajana ISF Betta Pellets 100 ml pelety

kód: 17500
  • kompletné krmivo s multibiotickým účinkom
  • unikátne zloženie bez rybej múčky a obilnín
  • pomáha chrániť pred plesňami, baktériami a parazitmi
  • pre všetky druhy bojovníc a malých tropických všežravých rýb
  • objem 100 ml
3,00 € s DPH
skladom

popis

S veľkou radosťou Vám predstavujeme unikátnu radu superprémiových krmív INSECT SUPERFOOD. Jedná sa o receptúry založené na udržateľných a obnoviteľných zdrojoch výhradne BEZ RYBEJ MÚČKY, ktoré popri starostlivo vybraných štyroch druhov hmyzu obsahujú vysoko kvalitné ingrediencie, z ktorých väčšina je v poslednej dobe považovaná za "superpotraviny". Zásadný je MULTIBIOTICKÝ účinok krmív, ktorý zaisťujú starostlivo nakombinované prísady podporujúce tráviaci systém a výrazne zvyšujú množstvo črevných baktérií, probiotických baktérií, ktoré sa v tráviacom systéme prirodzene vyskytujú.

INSECT SUPERFOOD – BETTA PELLETS. Kompletné krmivo pre všetky druhy bojovníc (Betta splendens) a malých tropických všežravých rýb s multibiotickým účinkom. Nová GAFF FORMULA (Grain and Fishmeal Free) je unikátne zloženie bez rybej múčky a obilovín. Ryby si zamilujú chuť jedinečného krmiva na báze hmyzu a rastlinných výťažkov, ktoré predstavujú ich prirodzené živiny. Zložky ako fruktooligosacharidy, triesloviny a pivovarnícke kvasnice dodávajú krmivu vynikajúcu chuť, stráviteľnosť a pomáhajú chrániť pred plesňami, baktériami a parazitmi. Vysoký obsah organického astaxanthinu podporuje zdravie a lepšiu farbu rýb. Všetky suroviny sú výhradne prírodného pôvodu a sú získavané z udržateľných zdrojov.

Zloženie: Hmyz (múčka z múčnych červov 25 %, dafnie (sladkovodný planktón) 20 %, múčka z múch brániviek 5 %, múčka z lariev komárov 5 %), celozrnný hrach, sušené pivovarnícke kvasnice, mykoproteín, sušená morská riasa, múčka z fazulí rohovníka, spirulina, lososový olej, sušená kurkuma, sušený cesnak, Haematococcus pluvialis - zdroj organického astaxanthinu, hydrolyzované triesloviny.

Analytické zložky: hrubý proteín 45 %, hrubá vláknina 3,9 %, hrubé oleje a tuky 4,5 %, hrubý popol 11,5 %, vlhkosť 7 %.

Doplnkové látky: ID 672 Vitamín A 15 500 IU/kg, ID 671 Vitamín D3 1 000 IU/kg, Vitamín C (vo forme C-fosfátu) 280 mg/kg, Vitamín E 60 mg/kg, L-lysin 300 mg/kg, DL-Methionín 300 mg/kg, Betaín 1200 mg/kg, Beta-glukan 300 mg/kg, železo (síran železnatý monohydrát-FeSO4.H2O), 51,25 mg/kg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý-Ca(IO3)₂) 0,375 mg/kg, meď (E4, síran meďnatý pentahydrát CuSO4.5H2O) 2,50 mg/kg, mangán (3b502, oxid manganatý-MnO) 10 mg/kg, zinok (oxid zinečnatý-ZnO) 13,75 mg / kg, L-karnitín 30 mg/kg, Rozmarínový extrakt 14 mg/kg, Tokoferolové extrakty z rastlinných olejov 19 mg/kg.

suroviny

JEDINEČNÁ GAFF FORMULA
GAFF FORMULA je náš termin používaný k spoločnému označenie Grain Free a Fishmeal Free. To znamená, že krmivo je výhradne bez obilnín a rybej múčky. Rybia múčka používaná v krmivách pre ryby je produktom celosvetového rybolovu, ktorý v posledných rokoch dosahuje objektívne neúnosné úrovne. Priemyselný rybolov a umelo vytvárané chovné farmy majú obrovský dopad na životné prostredie z hľadiska znečisťovania, poškodzovanie prirodzených vodných i pobrežných ekosystémov, šírenie chorôb a parazitov a postupné vymieranie rôznych druhov živočíchov. Preto sme sa rozhodli priložiť ruku k dielu a hľadaním alternatívnych zdrojov sa snažíme pomáhať v boji proti ničeniu morských ekosystémov.

SUPERPOTRAVINY
Táto nová rada krmív obsahuje najkoncentrovanejšej a nutrične najbohatšia prírodné ingrediencie na svete! Krmivá náši nové rady INSECT SUPERFOOD sú doslova charakterizovaná zázračnou prírodnou silou. Obsahujú nadštandardné množstvo rastlinných extraktov, vitamínov, minerálov, antioxidantov, enzýmov, koenzýmov, bielkovín, stopových prvkov, esenciálnych mastných kyselín a ďalších účinných látok. Tieto zložky sú známe hlavne svojou schopnosťou zvyšovať energiu, vitalitu, silu, posilňovať imunitný systém, zvyšovať odolnosť tela, detoxikovať telo a pôsobiť preventívne proti chorobám.

Hmyz je prirodzeným zdrojom potravy pre ryby, a mnoho ďalších živočíchov vrátane ľudí, a je skvelým zdrojom bielkovín a minerálov, ako je železo, zinok a horčík. Obsahuje takmer rovnaké množstvo bielkovín ako mäso, ale menej tuku a menej kalórií. Hmyz obsiahnutý v potrave rýb podporuje funkciu imunitného systému. Hmyz navyše obsahuje veľké množstvo chitínu, ktorý je fantastickým zdrojom nerozpustnej vlákniny. Chitínová vláknina ako prebiotikum efektívne podporuje črevnú mikroflóru. To znamená, že pomáha pri raste dobrých baktérií v tráviacom systéme.

dávkovanie

Pokyny ku kŕmeniu: Kŕmte niekoľkrát denne takým množstvom, ktoré ryby skonzumujú v priebehu niekoľkých minút bez zbytku. Neprekrmujte. Skladujte na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.

parametry

druh krmiva:
kompletné krmivo s multibiotickým účinkom

určenie:
pre všetky druhy bojovníc a malých tropických všežravých rýb

objem:
100 ml

fotografie

video

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.