košík 0 €
−25 % akcia
Dajana – COUNTRY MIX, Degu 500 g, krmivo pre osmáky degu

Dajana – COUNTRY MIX, Degu 500 g, krmivo pre osmáky degu

kód: 32258
  • kompletné krmivo pre osmáky degu
  • posilňuje imunitu
  • pozitívne pôsobí na tráviaci systém
  • hmotnosť 500 g
2,16 € 1,62 € s DPH
skladom

popis

S krmivom COUNTRY MIX vidíte, čo svojmu miláčikovi dávate a máte tak istotu, že pre neho robíte to najlepšie. Prvotriedny seno z horských lúk s voňavými lúčnymi bylinkami, lucerna, kvet nechtíka, svätojánsky chlieb, hrachové vločky ... Táto zmes starostlivo vybraných plodín miestneho pôvodu, ktoré sú pre vášho maznáčika prirodzenou potravou, posilňuje imunitu, pozitívne pôsobí na tráviaci systém a zaisťuje správny obrus rezákov.

Dajana – COUNTRY MIX, Degu (osmák) 500 g

Váš osmák Vám to povedať nemôže, ale my to radi urobíme za neho. Energeticky výdatné granule plné kukurice, lepku a umelých dochucovadiel alebo presladené ovocie, orechy a iné kalorické maškrty (či už sladké alebo tučné) sú pre tento druh zvierat ako základné krmivo úplne nevhodné. Môžu ich život skrátiť až o polovicu. Prečítajte si "List od Osmáčka" na www.countrymix.cz a hneď pochopíte, prečo doma servírovať práve COUNTRY MIX.

Zloženie:

lúčne seno, lucerna, obilniny (ovos, jačmeň), kukurica, zeleninová kolieska, slnečnica, hrachové vločky, svätojánsky chlieb, mrkva, jablko, kvet nechtíka.

Ako kŕmiť:

krmivo podávajte v dostatočnom množstve podľa veľkosti a počtu chovaných zvierat raz až niekoľkokrát denne. Uistite sa, aby miska nikdy nebola prázdna. Zaistite zvieratku dostatočné množstvo čistej pitnej vody.

fotografie

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.