košík 0 €
akcia sčítanie 6+1 (pre registrovaných)
Sam's Field Low Grain Light & Senior Lamb & Rice, superprémiové granule, 2,5 kg (Sams Field bez pšenice)

Sam's Field Low Grain Light & Senior Lamb & Rice, superprémiové granule, 2,5 kg (Sams Field bez pšenice)

kód: 44529
  • hypoalergénne jahňacie, ryža, zelenina a ovocie
  • s vysokým obsahom jahňacieho mäsa 24 % a ryže 30 %
  • kompletné hypoalergénne superprémiové krmivo pre obéznych psov alebo seniorov
  • krmivo bez pšenice (Low Grain - bezpšeničná receptúra)
  • balenie so zipsom
  • hmotnosť 2,5 kg
  • sčítanie 6+1 platí len pre registrovaných zákazníkov
11,70 € s DPH
skladom

popis

Sčítanie vriec 6+1 Sam's Field

Akcia sčítanie vriec 6+1 zadarmo* vaše nákupy vriec vám sčítame, každé siedme vrece tak dostanete zadarmo :-) Zapojte sa aj registráciou na e-shope JK ANIMALS SK do vernostného programu, vďaka ktorému ušetríte pri nákupoch superprémiového krmiva Sam's Field GRAIN FREE (bez obilnín)**, krmivá Sam's Field GLUTEN FREE (bez lepku)** alebo krmivá Sam's Field LOW GRAIN (bez pšenice)**. Akcia platí len pre registrovaných a prihlásených užívateľov.

* akcia platí pre všetky druhy granúl Sam's Field a sčíta sa vždy rovnaká hmotnosť vriec (6× 2,5 kg, 6× 8 kg a 6× 13 kg). ** rada GRAIN FREE, rada LOW GRAIN a rada GLUTEN FREE sa vzájomne nesčítavajú, ak zakúpite granule LOW GRAIN, tak k nim nemožno pripísať granule rady GRAIN FREE alebo GLUTEN FREE.

Sam's Field Low Grain Light & Senior Lamb & Rice. Superprémiové hypoalergénne bezpšeničné krmivo s vysokým obsahom jahňacieho mäsa 24 % a ryže 30 %.


Prvotriedna komplexná výživa Sam's Field rešpektuje prirodzené nutričné potreby psov s ohľadom na vek, veľkosť plemena a ich meniace sa nutričné požiadavky.


Unikátna skladba receptov s vysokým podielom čerstvého mäsa a živočíšnych bielkovín v kombinácii s ovocnými a zeleninovými výťažkami a funkčnými komponenty prispieva k správnemu tráveniu a efektívnemu využitiu výživných látok telom.


Prítomnosť obilných produktov v krmivách, najmä potom pšenica, spomaľuje ich stráviteľnosť a využitie výživných látok v tráviacom trakte. Low Grain (bezpšeničná receptúra) Sam's Field zaisťujú bezpečný spôsob celoživotné zdravej výživy a eliminujú riziko potravinovej intolerancie alebo iných nežiaducich účinkov.

SUROVINY

Zloženie: 24 % hypoalergénneho jahňacieho, 30 % ryže, zemiakov, kuracieho tuku (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososového oleja, prírodné príchute, sušených jabĺk, pivovarských kvasníc, paradajok, extraktu z juky, mrkvy, minerálov, DL-metionínu , L-lyzínu, mannanoligosacharidov, fruktooligosacharidov, probiotík, určené pre psov všetkých plemien s nadváhou a starších psov, obzvlášť vhodné pre hypoalergénnu výživu alebo pre psov so špeciálnymi nárokmi na výživu. (Percentuálny obsah surovín v krmive je uvedený v sušine podľa EC 767/2009)


Analytické zložky: hrubý proteín 24 %, hrubý tuk 9 %, vláknina 3,5 %, popol 6,7 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1,5 %, fosfor 1,1 %.


Nutričné ​​aditíva v 1 kg: vitamín A 20000 IU, vitamín D3 1 900 IU, vitamín E 500 mg, vitamín B1 4,5 mg, vitamín B2 6,0 mg, vitamín B6 5,0 mg, vitamín B12 0,05 mg, niacín 26 mg, pantothenan vápenatý 13 mg, biotín 0,78 mg, kyselina listová 0,65 mg, cholinchlorid 780 mg, organický zinok 107 mg, organická meď 18 mg, jód 0,84 mg, organický selén 0,2 mg.


Jahňacie mäso s ryžou - vhodné najmä pre psov s nadváhou a staršie psy s tendenciou priberať na váhe.


Staršie psy vo veku 6-8 rokov: veľkosť plemena: optimálne vek, kedy podávať krmivo pre seniorov:


TOY & MINI ... 8
STREDNÉ ... 7
Veľké a obrie ... 6


Kŕmny návod: podávajte suché alebo mierne navlhčené vo vode, prípadne vo vývare. Uistite sa, že váš pes má vždy dostatok čerstvej pitnej vody. Denné výživové požiadavky vášho psa sa môžu líšiť v závislosti na vonkajšom prostredí, okolitej teplote, veľkosti, veku a úrovni aktivity. Denná odporúčaná dávka je uvedená v kŕmnej tabuľke. Ak chcete, aby bol váš pes v najlepšej kondícii, doprajte mu dostatok pohybu a neprekrmujte. Toto krmivo odporúčame kombinovať s ďalšími produktmi značky Sam's Field.


Nie je určené na ľudskú spotrebu. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Minimálna trvanlivosť: pozri hornú časť obalu. Vyrobené v Českej republike.

REÁLNA VEĽKOSŤ GRANÚL

Fotografia granúl.

suroviny

JAHŇACIE

JAHŇACIE MÄSO - hypoalergénne, veľmi dobre stráviteľný zdroj proteínov dodávajúca esenciálne aminokyseliny potrebné pre rast svalov, kvalitu srsti a udržanie dobrej kondície.

RYŽA

RYŽA - zdroj sacharidov dodávajúcich energiu. Táto zdravá obilnina je tiež zdrojom vlákniny, vitamínov a mastných kyselín. Táto surovina má certifikáciu pre geneticky modifikované.

ZEMIAKY

ZEMIAKY - v spracovanej podobe - skvelý zdroj energie s nízkym glykemickým indexom. Dodáva bezpečnú energiu efektívne využívanou organizmom. V prirodzenej forme sú zemiaky nevhodným zdrojom potravy pre psov. V extrudované podobe dochádza k zvýšeniu stráviteľnosti zemiakov a stávajú sa veľmi efektívnym a šetrným zdrojom energie. Ich výhodou je nízky glykemický index - nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Zemiaky po extrúziu možno odporučiť ako nealergénny veľmi efektívny zdroj energie.

MRKVA

MRKVA - prirodzený zdroj vitamínov, minerálnych látok, vlákniny, antioxidantov a fytonutrientov. Pomáha zlepšovať imunitný systém.

SUŠENÁ JABLKÁ

SUŠENÁ JABLKÁ - základný zdroj skvasiteľné vlákniny

LOSOSOVÝ OLEJ

OLEJ Z LOSOSA - prirodzený zdroj omega-3 mastných kyselín. Optimálny pomer mastných kyselín v organizme napomáha zlepšeniu kvality pokožky a srsti.

PARADAJKY

PARADAJKY - zdroj najsilnejšieho antioxidantu lykopénu, ktorý zlepšuje ochranu organizmu pred voľnými radikálmi.

dávkovanie

HMOTNOST PSA (KG)

DENNÍ DÁVKA PRO REDUKCI HMOTNOSTI (G)

DENNÍ DÁVKA PRO UDRŽOVÁNÍ HMOTNOSTI (G)

5

70

80

10

115

130

15

155

180

20

190

225

25

225

260

30

260

300

40

325

375

50

380

440

60

435

505

70

490

565

80

540

625

90

590

685

parametry

druh mäsa:
jahňacie


typ krmiva:
hypoalergénne, low grain, bezpšeničná receptúra


hmotnosť balenia:
2,5 kg


typ balenia:
vrece so zipsom


minimálna trvanlivosť:
spotrebujte do dátumu uvedeného na obale


skladovanie:
skladujte na suchom a chladnom mieste

k stiahnutiu

Sam's Field brožura

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.