košík 0 €
akcia sčítanie 6+1 (pre registrovaných)
Sam's Field Low Grain Puppy Chicken & Potato, superprémiové granule, 2,5 kg (Sams Field bez pšenice)

Sam's Field Low Grain Puppy Chicken & Potato, superprémiové granule, 2,5 kg (Sams Field bez pšenice)

kód: 44501
  • 70 % (kurča, zelenina, ovocie)
  • s vysokým obsahom kurčaťa 33 % a kuracej pečene 15 %
  • kompletné superprémiové krmivo pre šteňatá všetkých plemien
  • krmivo bez pšenice (Low Grain - bezpšeničná receptúra)
  • balenie so zipsom
  • hmotnosť 2,5 kg
  • sčítanie 6+1 platí len pre registrovaných zákazníkov
13,20 € s DPH
skladom

popis

Sčítanie vriec 6+1 Sam's Field

Akcia sčítanie vriec 6+1 zadarmo* vaše nákupy vriec vám sčítame, každé siedme vrece tak dostanete zadarmo :-) Zapojte sa aj registráciou na e-shope JK ANIMALS SK do vernostného programu, vďaka ktorému ušetríte pri nákupoch superprémiového krmiva Sam's Field GRAIN FREE (bez obilnín)**, krmivá Sam's Field GLUTEN FREE (bez lepku)** alebo krmivá Sam's Field LOW GRAIN (bez pšenice)**. Akcia platí len pre registrovaných a prihlásených užívateľov.

* akcia platí pre všetky druhy granúl Sam's Field a sčíta sa vždy rovnaká hmotnosť vriec (6× 2,5 kg, 6× 8 kg a 6× 13 kg). ** rada GRAIN FREE, rada LOW GRAIN a rada GLUTEN FREE sa vzájomne nesčítavajú, ak zakúpite granule LOW GRAIN, tak k nim nemožno pripísať granule rady GRAIN FREE alebo GLUTEN FREE.

Sam's Field Low Grain Puppy Chicken & Potato. Superprémiové bezpšeničné krmivo s vysokým obsahom kurčaťa 33 % a kuracej pečene 15 %.

Prvotriedna komplexná výživa Sam's Field rešpektuje prirodzené nutričné potreby psov s ohľadom na vek, veľkosť plemena a ich meniace sa nutričné požiadavky.

Unikátny skladba receptov s vysokým podielom čerstvého mäsa a živočíšnych bielkovín v kombinácii s ovocnými a zeleninovými výťažkami a funkčnými komponenty prispieva k správnemu tráveniu a efektívnemu využitiu výživných látok telom.

Prítomnosť obilných produktov v krmivách, najmä potom pšenica, spomaľuje ich stráviteľnosť a využitie výživných látok v tráviacom trakte. Low Grain (bezpšeničná receptúra) Sam 's Field zaisťujú bezpečný spôsob celoživotné zdravej výživy a eliminujú riziko potravinovej intolerancie alebo iných nežiaducich účinkov.

SUROVINY

Zloženie: 33 % kuraťa a 15 % kuracej pečene, 6 % zemiakov, kukurice, kuracieho tuku (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososového oleja, prírodné príchute, sušených jabĺk, pivovarských kvasníc, paradajok, extraktu z juky, mrkvy, minerálov , DL-metionínu, L-lyzínu, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidov, probiotík, určené pre šteňatá a mladých psov všetkých plemien vo veku od 1-12 mesiacov. (Percentuálny obsah surovín v krmive je uvedený v sušine podľa EC 767/2009)

Analytické zložky: hrubý proteín 30 %, hrubý tuk 18 %, vláknina 2,5 %, popol 6,7 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1,5 %, fosfor 1,1 %.

Nutričné aditíva v 1 kg: vitamín A 26 000 IU, vitamín D3 2 000 IU, vitamín E 850 mg, vitamín B1 6,8 mg, vitamín B2 8,5 mg, vitamín B6 6,8 mg, vitamín B12 0,06 mg , niacín 34 mg, pantothenan vápenatý 17 mg, biotín 1,0 mg, kyselina listová 0,85 mg, cholínchlorid 1 000 mg, organický zinok 140 mg, organická meď 20 mg, jód 1,0 mg, organický selén 0,25 mg .

Kuracie mäso a zemiaky - vhodné najmä pre šteňatá a mladých psov vo veku 1-12 mesiacov: Malé plemená: yorkshirský teriér, čivava, shi-tzu Papillon, bišónik, maltézsky psík, Parson Russell teriér. Stredné plemená: bígl, pudel, šeltia (Shetlandský ovčiak), kokeršpaniel, kólia, bulteriér. Veľké a obrie plemená: retriever, nemecký ovčiak, boxer, rotvajler, bernský salašnícky pes, mastif, novofundlandský pes.

Kŕmny návod: podávajte suché alebo mierne navlhčené vo vode, prípadne vo vývare. Uistite sa, že váš pes má vždy dostatok čerstvej pitnej vody. Denné výživové požiadavky vášho psa sa môžu líšiť v závislosti na vonkajšom prostredí, okolitej teplote, veľkosti, veku a úrovni aktivity. Denná odporúčaná dávka je uvedená v kŕmnej tabuľke. Ak chcete, aby bol váš pes v najlepšej kondícii, doprajte mu dostatok pohybu a neprekrmujte. Toto krmivo odporúčame kombinovať s ďalšími produktmi značky Sam's Field.

Nie je určené na ľudskú spotrebu. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Minimálna trvanlivosť: pozri hornú časť obalu. Vyrobené v Českej republike.

REÁLNA VEĽKOSŤ GRANÚL

Fotografia granúl.

suroviny

KURČA

KURACIE MÄSO - veľmi dobre stráviteľný zdroj proteínov dodávajúca esenciálne aminokyseliny potrebné pre rast svalov, kvalitu srsti a udržanie dobrej kondície. Prirodzený zdroj pre vynikajúcu chuť.

KUKURICA

KUKURICA - zdroj sacharidov dodávajúcich energiu. Táto zdravá obilnina je tiež zdrojom vlákniny, vitamínov a mastných kyselín. Táto surovina má certifikáciu pre geneticky modifikované. Kukurica je vynikajúci komponent, ktorý má mnoho pozitívnych vlastností: 1) Chuť - kukurica po extrúzii je mierne sladká a psy milujú sladkosti, preto má kukurica pozitívny vplyv na chutnosť psích krmív; 2) Kyselina linolová - kukurica jej obsahuje okolo 2 %. Táto mastná kyselina (jedna z Omega 6) výrazne zlepšuje využitie energie v organizme; 3) Prírodné antioxidanty - tokoferoly, zeaxantín, luteín atď., Majú pozitívny vplyv na kvalitu kože a srsti, o ochrane mozgu a srdca nehovoriac; 4) Vláknina - kukurica je zdrojom vlákniny, ktorá čistí tráviaci trakt a podporuje zdravie črevnej sliznice.

ZEMIAKY

ZEMIAKY - v spracovanej podobe - skvelý zdroj energie s nízkym glykemickým indexom. Dodáva bezpečnú energiu efektívne využívanou organizmom. V prirodzenej forme sú zemiaky nevhodným zdrojom potravy pre psov. V extrudované podobe dochádza k zvýšeniu stráviteľnosti zemiakov a stávajú sa veľmi efektívnym a šetrným zdrojom energie. Ich výhodou je nízky glykemický index - nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Zemiaky po extrúziu možno odporučiť ako nealergénny veľmi efektívny zdroj energie.

MRKVA

MRKVA - prirodzený zdroj vitamínov, minerálnych látok, vlákniny, antioxidantov a fytonutrientov. Pomáha zlepšovať imunitný systém.

SUŠENÁ JABLKÁ

SUŠENÁ JABLKÁ - základný zdroj skvasiteľné vlákniny

LOSOSOVÝ OLEJ

OLEJ Z LOSOSA - prirodzený zdroj omega-3 mastných kyselín. Optimálny pomer mastných kyselín v organizme napomáha zlepšeniu kvality pokožky a srsti.

PARADAJKY

PARADAJKY - zdroj najsilnejšieho antioxidantu lykopénu, ktorý zlepšuje ochranu organizmu pred voľnými radikálmi.

dávkovanie


VEK (MESIAC)

HMOTNOSŤ DOSPELÉHO PSA (KG)

5

10

15

20

25

30

40

50

60

70

80

90

do 2

50

80

105

125

135

160

175

200

225

250

255

295

2 až 3

50

80

110

135

140

165

251

289

325

360

365

427

3 až 4

50

120

150

175

220


JUNIOR LARGE

parametry

druh mäsa:
kuracie


typ krmiva:
low grain, bezpšeničná receptúra


hmotnosť balenia:
800 g


typ balenia:
vrece so zipsom


minimálna trvanlivosť:
spotrebujte do dátumu uvedeného na obale


skladovanie:
skladujte na suchom a chladnom mieste

fotografie

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.