košík 0 €
SAMOSTATNE NEPREDAJNÉ
Sam's Field Puppy Chicken & Potato 2,5 kg

Sam's Field Puppy Chicken & Potato 2,5 kg

kód: 44501-1
  • 70 % kuraťa, zeleniny a ovocia
  • kura 33 %, kuracia pečeň 15 %, zemiakov, zelenina a ovocie
  • 2,5 kg, pre šteňatá všetkých plemien
13,20 € s DPH
skladom

popis

Sam's Field Puppy Chicken & Potato, superprémiové krmivo pre šteňatá, kurča so zemiakmi

SUROVINY

Superprémiové krmivo s nízkym obsahom obilnín (bezpšeničná receptúra) a vysokým obsahom 33 % kurčaťa a 15 % kuracia pečeň, 6 % zemiakov, kukurice, kuracieho tuku (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososového oleja, prírodné príchute, sušených jabĺk, pivovarských kvasníc, paradajok, extraktu z juky, mrkvy, minerálov, DL-metionínu, L-lyzínu, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidov, probiotík, určené pre šteňatá a mladých psov všetkých plemien vo veku od 1-12 mesiacov. (Percentuálny obsah surovín v krmive je uvedený v sušine podľa EC 767/2009)

Prvotriedna komplexna výživa Sam's Field rešpektuje prirodzené nutričné potreby psov s ohľadom na vek, veľkosť plemena a ich meniace sa nutričné požiadavky.

Unikátna skladba receptov s vysokým podielom čerstvého mäsa a živočíšnych bielkovín v kombinácii s ovocnými a zeleninovými výťažkami a funkčnými komponenty prispieva k správnemu tráveniu a efektívnemu využitiu výživných látok telom.

Prítomnosť obilných produktov v krmivách, najmä potom pšenica, spomaľuje ich stráviteľnosť a využitie výživných látok v tráviacom trakte. Low Grain (bezpšeničná receptúra) Sam 's Field zaisťujú bezpečný spôsob celoživotné zdravej výživy a eliminujú riziko potravinovej intolerancie alebo iných nežiaducich účinkov.

70 % kurčaťa, zeleniny a ovocia

REÁLNÁ VEĽKOSŤ GRANÚL








SUROVINY:

Kuřecí maso

KURA - vysoko stráviteľný zdroj proteínový, ktoré sú zdrojom aminokyselín nepostrádateľných pre rast svalov, kvalitu srsti a udržiavanie dobrej kondície. Prírodný zdroj vynikajúce príchuti.

Brambor

ZEMIAKY - v extrudované forme - vynikajúci zdroj energie s nízkym glykemickým indexom. Dodáva bezpečnú energiu efektívne využívanú v organizme. V prirodzenej forme sú zemiaky nevhodným zdrojom potravy pre psov. V extrudovanej podobe dochádza k zvýšeniu stráviteľnosti zemiakov a stávajú sa veľmi efektívnym a šetrným zdrojom energie. Ich výhodou je nízky glykemický index - nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Zemiaky po extrúziu možno odporučiť ako nealergénny vysoko účinný zdroj energie.

Kukuřice

KUKURICA - zdroje energeticky významných uhľohydrátov. Táto zdraviu prospešná obilnina je tiež zdrojom vlákniny , vitamínov a mastných kyselín. Tento komponent je certifikovaný ako geneticky nemodifikovanej organizmy. Kukurica je vynikajúci komponent, ktorý má mnoho pozitívnych vlastností: 1) Chuť - kukurica po extrúzii je mierne sladká a psy milujú sladkosti, preto má kukurica pozitívny vplyv na chutnosť psích krmív; 2) Kyselina linolová - kukurica jej obsahuje okolo 2%. Táto mastná kyselina (jedna z Omega 6) výrazne zlepšuje využitie energie v organizme; 3) Prírodné antioxidanty - tokoferoly, zeaxantín, luteín atď., Majú pozitívny vplyv na kvalitu kože a srsti, o ochrane mozgu a srdca nehovoriac; 4) Vláknina - kukurica je zdrojom vlákniny, ktorá čistí tráviaci trakt a podporuje zdravie črevnej sliznice.

Lososový olej

LOSOSOVÝ OLEJ - prírodný zdroj omega - 3 mastných kyselín. Optimálny pomer mastných kyselín v organizme prispieva k zlepšeniu kvality kože a srsti.

Sušená jablka

SUŠENÉ JABLKÁ - základný zdroj fermentovateľnej vlákniny .

Rajská jablka

PARADAJKY - zdroj lycopenu, najsilnejšieho antioxidantu, ktorý zlepšuje ochranu organizmu proti voľným radikálom.

Mrkev

MRKVA - prirodzený zdroj vitamínov, minerálnych látok, vlákniny, antioxidantov a fytoživin. Prispieva k zlepšeniu imunitného systému.



ZLOŽENIE:

33 % kurčaťa a 15 % kuracia pečeň, 6 % zemiakov, kukurica, kurací tuk (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososový olej, prírodné príchute, sušené jablká, pivovarské kvasnice, paradajky, extrakt z juky, mrkva, minerály, DL -metionin, L-lyzín, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, probiotiká.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

hrubé bielkoviny 30 %, hrubý tuk 18 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popol 6,7 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1,5 %, fosfor 1,1 %

VÝŽIVOVÉ PRÍSADY NA 1 KG:

Vitamín A 26 000 m.j., vitamín D3 2 000 m.j.,vitamín E 850 mg, vitamín B1 6,8 mg, vitamín B2 8,5 mg, vitamín B6 6,8 mg, vitamín B12 0,06 mg, niacín 34 mg, pantotenát vápenatý 17 mg, biotín 1,0 mg, kyselina listová 0,85 mg, cholínchlorid 1 000 mg, organický zinok 140 mg, organická meď 20 mg, jód 1,0 mg, organický selén 0,25 mg

KURACIE MÄSO A ZEMIAKY - VHODNÉ ZVLÁŠŤ PRE ŠTEŇATÁ A MLADÉ PSY VO VEKU 1-12 MESIACOV

Malé plemená: Yorkšírský teriér, čivava, shi-tzu Papillon, alebo motýlik, bišónik, maltézsky psík, parson Russell teriér
Stredné plemená: bígel, pudel, šeltia (Shetlandský ovčiak), kokeršpaniel, kólia, bulteriér
Veľké a obrie plemená: retriever, nemecký ovčiak, boxer, rotvajler, bernský salašnícky pes, mastif, novofundlandský pes

puppy tabulka

vyvážený růst

VYVÁŽENÝ RAST

bohaté na kuracie proteíny a tuky dôležité pre rast svalovej hmoty.

optimální poměr

OPTIMÁLNY POMER Ca-P

primeraný pomer minerálov pre správny rozvoj kostry.

vysoká stravitelnost

VYSOKÁ STRÁVITEĽNOSŤ

kurča pre vynikajúcu stráviteľnosť.

imunita

IMUNITA

ovoce a zelenina pro zlepšení imunity.

DÁVKOVANIE KRMIVÁ:

krmná tabulka puppy

celoživotní preventivní výživa

CELOŽIVOTNA PREVENTÍVNA VÝŽIVA
kombinácia čerstvého mäsa, ovocia a zeleniny pre zlepšenie zdravia psa.

low grain

nízky obsah obilnín nulové riziko potravinovej intolerancie

lišta

fotografie

k stiahnutiu

Sam's Field brožúra

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.