košík 0 €
SAMOSTATNE NEPREDAJNÉ
Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato 2,5 kg

Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato 2,5 kg

kód: 44510-1
  • 65 % kuraťa, zeleniny a ovocia
  • kura 31 %, kuracia pečeň 12 %, zemiakov, zelenina a ovocie
  • 2,5 kg, kompletné krmivo pre dospelé psy malých plemien
12,60 € s DPH
skladom

popis

Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato, superprémiové krmivo pre malé psy, kurča so zemiakmi

SUROVINY

Superprémiové krmivo s nízkym obsahom obilnín (bezpšeničná receptúra) a vysokým obsahom 31 % kurčaťa a 12 % kuracie pečene, 9 % zemiakov, kukurice, kuracieho tuku (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososového oleja, prírodné príchute, sušených jabĺk, pivovarských kvasníc, paradajok, extraktu z juky, mrkvy, minerálov, DL-metionínu, L-lyzínu, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidov, probiotík, určené pre dospelých psov všetkých malých plemien. (Percentuálny obsah surovín v krmive je uvedený v sušine podľa EC 767/2009)

Prvotriedna komplexná výživa Sam's Field rešpektuje prirodzené nutričné ​​potreby psov s ohľadom na vek, veľkosť plemena a ich meniace sa nutričné požiadavky.

Unikátna skladba receptov s vysokým podielom mäsa a živočíšnych bielkovín v kombinácii s ovocnými a zeleninovými výťažkami a funkčnými komponentami prispieva k správnemu tráveniu a efektívnemu využitiu výživných látok telom.

Prítomnosť obilných produktov v krmivách, najmä potom pšenica, spomaľuje ich stráviteľnosť a využitie výživných látok v tráviacom trakte. Bezpšeničné recepty Sam's Field zaisťujú bezpečný spôsob celoživotné zdravej výživy a eliminujú riziko potravinovej intolerancie alebo iných nežiaducich účinkov.

65 % kuraťa, zeleniny a ovocia

reálná velikost granulí







SUROVINY:

KURACIE MÄSO

KURACIE MÄSO - vysoko stráviteľný zdroj proteínov, ktoré sú zdrojom aminokyselín nepostrádateľných pre rast svalov, kvalitu srsti a udržiavanie dobrej kondície. Prírodný zdroj vynikajúce príchute.

ZEMIAKY

ZEMIAKY - v extrudovanej forme - vynikajúci zdroj energie s nízkym glykemickým indexom. Dodáva bezpečnú energiu efektívne využívanú v organizme. V prirodzenej forme sú zemiaky nevhodným zdrojom potravy pre psov. V extrudovanej podobe dochádza k zvýšeniu stráviteľnosti zemiakov a stávajú sa veľmi efektívnym a šetrným zdrojom energie. Ich výhodou je nízky glykemický index - nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Zemiaky po extrúziu možno odporučiť ako nealergénny vysoko účinný zdroj energie.

KUKURICA

KUKURICA - zdroje energeticky významných uhľohydrátov. Táto zdraviu prospešná obilnina je tiež zdrojom vlákniny, vitamínov a mastných kyselín. Tento komponent je certifikovaný ako geneticky nemodifikovane organizmy. Kukurica je vynikajúci komponent, ktorý má mnoho pozitívnych vlastností:1) Chuť - kukurica po extrúzii je mierne sladká a psy milujú sladkosti, preto má kukurica pozitívny vplyv na chutnosť psích krmív;2)Kyselina linolová - kukurica jej obsahuje okolo 2 %. Táto mastná kyselina (jedna z Omega 6) výrazne zlepšuje využitie energie v organizme; 3) Prírodné antioxidanty - tokoferoly, zeaxantín, luteín atď., Majú pozitívny vplyv na kvalitu kože a srsti, o ochrane mozgu a srdca nehovoriac; 4) Vláknina - kukurica je zdrojom vlákniny, ktorá čistí tráviaci trakt a podporuje zdravie črevnej sliznice.

LOSOSOVÝ OLEJ

LOSOSOVÝ OLEJ – prírodný zdroj omega-3 mastných kyselín. Optimálny pomer mastných kyselín v organizme prispieva k zlepšeniu kvality kože
a srsti.

SUŠENÉ JABLKÁ

SUŠENÉ JABLKÁ – základny zdroj fermentovateľnej vlákniny.

PARADAJKY

PARADAJKY - zdroj lycopenu, najsilnejšieho antioxidantu, ktorý zlepšuje ochranu organizmu proti voľným radikálom.

MRKVA

MRKVA - prirodzený zdroj vitamínov, minerálnych látok, vlákniny, antioxidantov a fytoživín. Prispieva k zlepšeniu imunitného systému.

ZLOŽENIE:

31 % kurčaťa a 12 % kuracie pečene, 9 % zemiakov, kukurica, kuracie tuk (chránené zmesou tokoferolov, zdroj vitamínu E), lososový olej, prírodná príchute, sušené jablká, pivovarské kvasnice, paradajky, extrakt z juky, mrkva, minerály, DL -metionin, L-lyzín, mannanoligosacharidy, fruktooligosacharidy, probiotiká.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

hrubý proteín 28 %, hrubý tuk 17 %, vláknina 2,5 %, popol 6,5 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1,5 %, Fosfor 1 %.

DOPLNKOVÉ LÁTKY NA 1 KG:

vitamín A 20 000 IU, vitamín D3 1 900 IU, vitamín E 500 mg, vitamín B1 4,5 mg, vitamín B2 6,0 mg, vitamín B6 5,0 mg, vitamín B12 0,05 mg, niacín 26 mg, pantothenan vápenatý 13 mg, biotín 0,78 mg, kyselina listová 0,65 mg, cholinchlorid 780 mg, organický zinok 107 mg, organická meď 18 mg, jód 0,84 mg, organický selén 0,2 mg.

KURACIE MÄSO A ZEMIAKY - VHODNÉ PRE PLEMENÁ TOY & MINI

Yorkshirský teriér, pomeranian, čivava, mops, shi-tzu, bostonský teriér, papilon, francúzsky buldoček, bišónik, jazvečík, maltézsky psík, malý bradáč, pekinský palácový psík, gavalier king Charles španiel, westhajlendský teriér, Parson Russell teriér.

Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato

LESKLÁ SRSŤ

LESKLÁ SRSŤ
vyvážený pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín pre zdravú srsť a kožu

OBMEZOVANIE TVORBY ZUBNÉHO KAMEŇA

OBMEZOVANIE TVORBY ZUBNÉHO KAMEŇA
veľkosť obilného šrotu a mminerály obmedzujú tvorbu zubného kameňa.

VYSOKÁ STRÁVITEĽNOSŤ

VYSOKÁ STRÁVITEĽNOSŤ
kurča pre vynikajúcu stráviteľnosť.

IMUNITA

IMUNITA
ovocie a zelenina pre zlepšenie imunity.

LOW GRAIN – BEZPŠENIČNÁ RECEPTÚRA

DÁVKOVANIE KRMIVA:

krmná tabulka

CELOŽIVOTNÁ PREVENTIVNÁ VÝŽIVA

Celoživotná preventívna výživa = kombinácia mäsa,
ovocie a zeleniny pre zlepšenie zdravia psa

low grain

lišta

fotografie

video

k stiahnutiu

Sam's Field brožúra

E-SHOP JK ANIMALS SLOVAKIA

Copyright © 2015–2023 JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o. All rights reserved. Všetky práva vyhradené.
Prevádzkuje firma JK ANIMALS SLOVAKIA s.r.o., váš spoľahlivý dodávateľ chovateľských potrieb a krmív od roku 2013.
Kopírovanie obrázkov a obsahu je zakázane. Všetky obrázky sú duševným vlastníctvom JK ANIMALS.
Copying of images and content is prohibited. All images are intellectual property of JK ANIMALS.